Logo

Om Företaget


Om företaget

Handla Digitalt är ett norrlandsföretag med säte i Umeå grundat 2005. Vår företagsidé innefattar flexibilitet och närhet till dig som kund. Vi försöker också vara lyhörda för våra kunders önskemål och behov, det kan vara saker som rör leverans, tillgänglighet, eller en särskild produkt. Hemsidan håller vi så enkel och informativ som möjligt, vi undviker reklambanners, flash och påstridiga nyhetsbrev. Vår målsättning är att erbjuda de lägsta priserna och den bästa servicen på marknaden. Ett gediget naturintresse ligger som grund för vår verksamhet. Vi har i dagsläget mer än 5000 artiklar i vårt sortiment. Handla Digitalt säljer inte bara i Sverige utan numera i hela Skandinavien, vi arbetar för att nå ut till ännu fler jägare och friluftsmänniskor även i övriga Europa.

Företaget innehar F-skattebevis.
Organisationsnummer: 556686-8781
Momsreg.nr/VAT-nr: SE556686878101
Bankgiro: 5630-8729


Handla Digitalt kvalificerar sig numera för Soliditets kreditrating AAA. Utvecklingen har varit stabil och vi har ett långsiktigt mål att etablera oss som en av de större leverantörerna av sportoptik i Skandinavien, vi har under de senaste åren inlett samarbeten med en rad nya tillverkare i branschen, så vårt utbud växer kontinuerligt.


Vi är stolta över att ha blivit utsedda till auktoriserade distributörer för ATN (Amercian Technology Networks Corp.) världens största tillverkare av nattkikare, nattsikten och mörkerutrustning. ATN's produkter säljs till mycket förmånliga priser och finns i ett stort urval, både för lekmannen och den mer professionella användaren.Vi kan nu erbjuda mycket högkvalitativa produkter från marknadens ledande företag inom thermal imaging (värmedetektion) FLIR. De enheter vi listar på hemsidan är utmärkta för alla former av bevakningsuppdrag, jakt, eftersök, räddningsoperationer till land eller sjöss. FLIR har det bredaste utbudet av värmekameror för professionellt bruk.Newcon är en kanadensisk tillverkare av nattkikare, avståndsmätare, stabiliserade kikare, mm. Produkter av mycket hög kvalitet och genomgående testade för stridsförhållanden. Newcon är en stor leverantör av nattoptik.


Night Optics är en annan stor amerikansk tillverkare av nattoptik, värmekameror, nattsikten, goggles. Pålitlighet i fält och genomgående testade enheter, avsedda för både professionellt och civilt bruk.Armasight är en relativt ny amerikansk tillverkare av nattsikten och mörkerkikare, Handla Digitalt har agenturen för detta märke i Sverige och Norden och fungerar som distributör till jaktbutiker och andra återförsäljare.